Nove različice programske opreme GE Digital

lukapeteh

Vodilni proizvajalec programske opreme za avtomatizacijo in digitalizacijo GE Digital je pred kratkim predstavil številne novosti.

Uporabnikom so na voljo nove različice programske opreme Proficy iFIX SCADA v6.5, procesne baze Proficy Historian v9.0, orodja za hitro in enostavno izdelavo industrijskih aplikacij v spletnem okolju (Proficy Operations Hub v2.0), kot tudi nove verzije orodij na področju analitike, strojnega učenja in umetne inteligence (Proficy Sensor Health v1.0 in Proficy CSense v8.0).

iFIX 6.5

Nova različica programske opreme iFIX 6.5 uporabnikom omogoča razvoj in konfiguracijo aplikacije preko sodobnega spletnega okolja, izboljšave na področju varnosti, namestitve, iFIX podatkovne baze, OPC UA serverja in vrsto drugih izboljšav, ki si jih lahko ogledate na spodnji povezavi.

Ogled webinarja

Proficy Historian 9.0

Nova različica procesne baze Historian 9.0 uporabnikom omogoča konfiguriranje baze preko sodobnega spletnega okolja in centralno upravljanje zbiralcev, ki so nameščeni na oddaljenih računalnikih (t.j. nameščanje, brisanje, ustavljanje, zagon,…). Uporabniki lahko do Historian podatkov dostopajo tudi preko OPC UA HDA odjemalcev. Več informacij o novostih si lahko ogledate na spodnji (webinar) povezavi.

Ogled webinarja

Proficy Opeartions Hub 2.0

Proficy Operations Hub je sodobno in centralizirano orodje za izdelavo industrijskih aplikacij v spletnem okolju. Nova različica uporabnikom omogoča dostop do SCADA in MES Historian podatkov ter napredne analitike. Več informacij si lahko ogledate na posnetem webinarju.

Ogled webinarja

Proficy Sensor Health

Proficy Sensor Health je inteligentna aplikacija, ki preko strojnega učenja in umetne inteligence v realnem času spremlja in analizira delovanje procesnih senzorjev ter uporabnike opozarja na nepravilnosti in razne anomalije. Več informacij si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Ogled webinarja

Proficy CSense 8.0

Nova različica orodja Proficy CSense 8.0 omogoča enostavnejšo namestitev, analizo podatkov, razvoj analitike ter predstavitev in vizualizacijo rezultatov. Več informacij si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Ogled webinarja

Za več informacij o  izdelkih in rešitvah proizvajalca GE Digital kontaktirajte Aljaža Stareta, vodjo programa GE Digital, po elektronski pošti ali telefonu 031 837 867.