Vabilo na brezplačni webinar »360° digitalna preobrazba proizvodnih podjetji z nepovratnimi sredstvi«

admin

vabilo-webinar-360-digitalna-preobrazba-proizvodnih-podjetji-z-nepovratnimi-sredstvi

Učinkovitost sodobne proizvodnje in poslovna uspešnost industrijskih podjetij sta neločljivo povezani z avtomatizacijo in digitalizacijo.

S pomočjo digitalnih orodij optimiziramo proizvodne procese in poslovanje nasploh, izboljšamo produktivnost, oblikujemo nove poslovne modele, spodbujamo inovacije in razvoj ter tako povečamo konkurenčnost pred drugimi podjetji.

Pri tem nam lahko občutno pomagajo finančne spodbude v obliki nepovratnih sredstev za digitalizacijo poslovanja, ki bodo na voljo tudi v bodoče preko novih razpisov za mala, srednja in velika podjetja.

Če vas zanimajo rešitve za pripravo trdnih temeljev digitalne preobrazbe in uvajanje konceptov Industrije 4.0, vas vabimo, da se nam pridružite na brezplačnem strokovnem webinarju z naslovom:

»360° digitalna preobrazba proizvodnih podjetij z nepovratnimi sredstvi«

ki bo potekal v četrtek, 25.11.2021, s pričetkom ob 11. uri.

Udeležencem bomo med drugim predstavili Metronikov sistem za upravljanje proizvodnje MePIS MES kot ključni element pametnih tovarn ter kako pripomore k vzpostavitvi celovitega pregleda nad dogajanjem v proizvodnji, sledljivosti proizvodnih virov, večji učinkovitosti in produktivnosti, hitrejši prilagodljivosti na motnje in spremembe ter brezpapirnemu poslovanju.

Praktična uporabnost rešitve MePIS MES bo prikazana kot Danfossova zgodba o uspehu, ko lahko izveste tudi, kako so na podlagi industrije 4.0 avtomatizirali in robotizirali maloserijsko proizvodnjo.

Poleg tega se boste seznanili, kako poskrbeti za kibernetsko varnost v proizvodnih podjetjih (Telekom Slovenije), kako pri povečanju konkurenčnosti pomagajo napredni ERP sistemi (Avtenta) in kako se pripraviti na prihajajoče razpise za nepovratna sredstva (Tiko Pro).

Webinar je namenjen direktorjem IT, direktorjem proizvodnje v industrijskih podjetjih in direktorjem drugih področij ter vsem odločevalcem, ki želijo poskrbeti za učinkovitejšo proizvodnjo.

Vse informacije in prijavnica pa so na tej povezavi.

Vabljeni!

PS: Čeprav je dogodek brezplačen, je število mest omejeno, zato predlagamo, da se prijavite čim prej.