Vabilo na brezplačno predstavitev tehnoloških novosti za avtomatizacijo in digitalizacijo proizvajalca GE Digital

lukapeteh

Vabimo vas, da se nam pridružite na predstavitvi tehnoloških novosti vodilnega svetovnega proizvajalca rešitev za avtomatizacijo in digitalizacijo General Electric (GE) Digital, ki jo bomo izvedli v sredo, 10.11.2021, od 10. do 11. ure, preko platforme Zoom.

Predstavili vam bomo novosti, izzive in razvojne načrte na področju orodij GE Digital, ki predstavljajo temelje za digitalizacijo procesov:

  • Proficy iFIX je programsko orodje SCADA, ki vključuje vse standardne funkcionalnosti za vizualizacijo in upravljanje procesov, shranjevanje in prikaz procesnih podatkov ter alarmiranje.
  • Proficy Operations Hub je sodobno orodje za hitro izdelavo industrijskih aplikacij v spletnem okolju, s katerim lahko službe na vseh nivojih organizacije povečajo operativno učinkovitost in sprejemajo hitrejše ter boljše odločitve na podlagi podatkov v realnem času ali zgodovinskih podatkov, vključno s podatki iz SCADA sistemov, procesnih Historianov, MES sistemov, itd.
  • Proficy Historian je namenska procesna baza, ki omogoča optimizirano in učinkovito zbiranje, arhiviranje in distribuiranje procesnih podatkov v realnem času.
  • WIN-911 je programska oprema, ki v realnem času preko različnih komunikacijskih kanalov (npr., SMS, e-pošta, glasovna sporočila, itd.), obvešča uporabnike o delovanju in kritičnih alarmnih stanjih sistemov.
  • Proficy Dream Report je orodje za izdelavo in samodejno pošiljanje poročil.

Spoznali boste lahko tudi nove tehnologije in rešitve na področju digitalizacije procesov (Proficy Analytics, Proficy Orchestration Hub in Proficy MES). 

Predavatelji

Predstavitev bodo izvedli:

  • Aljaž Stare, Vodja programa GE Digital, Metronik
  • Bernard Cubizolles*, Senior Global Manager Product Marketing & Strategy, GE Digital
  • Davide Cipolla*, Solution Architect, GE Digital

* Predstavitvi bosta v angleškem jeziku 

Komu je predstavitev namenjena?

Dogodek je namenjen obstoječim in novim uporabnikom rešitev GE Digital (razvijalcem in končnim uporabnikom) ter vsem ostalim, ki se ukvarjate z avtomatizacijo in digitalizacijo procesov.

Zakaj bi se udeležili predstavitve?

Spoznali boste najnovejše tehnologije in rešitve na področju avtomatizacije in digitalizacije procesov. Govorili pa bomo tudi o tehnoloških rešitvah GE Digital, ki jih lahko pričakujemo v prihodnosti.

Prijava:

Udeležbo na brezplačni predstavitvi lahko potrdite na povezavi:

Sreda, 10.11.2021, od 10. do 11. ure (POVEZAVA)

Vabljeni!