Vabilo na brezplačni webinar »Z digitalizacijo proizvodnje do dviga produktivnosti«

Vprašanje produktivnosti ni nekaj novega, saj se v proizvodnji z njim ukvarjamo že desetletja. Med vsako krizo – in pandemija COVID-19 žal vodi v krizo – je potreba po obvladovanju produktivnosti še večja. Vendar kljub temu v praksi opažamo mnoge zgrešene projekte in investicije ter številne neizkoriščene priložnosti za povečanje produktivnosti proizvodnih procesov.

V čem je težava? Zakaj optimizacije proizvodnje ne prinašajo pričakovanih rezultatov in ne povrnejo vloženega denarja? Kako se lotiti povečanja produktivnosti, da se temu izognemo? In kako vam pri tem lahko pomagamo v Metroniku?

To so samo nekatera vprašanja, na katera bomo odgovorili na brezplačnem spletnem seminarju z naslovom »Z digitalizacijo proizvodnje do dviga produktivnosti«.

Vsebina:

  • Pomen produktivnosti in vloga Industrije 4.0
  • Pogoste napake pri optimizaciji proizvodnje
  • Kako učinkovito povečamo preglednost in produktivnost proizvodnih procesov
  • Zgodbe o uspehu kot primeri povečanja produktivnosti z rešitvijo MePIS OPEX

Kdaj?

V sredo, 15.4., od 9:30 do 10:15, in v četrtek, 16.4., od 14:00 do 14:45.

Kdo?

Seminar bosta izvedla: 

  • dr. Saša Sokolić, direktor marketinga in prodaje v podjetju Metronik ter strokovnjak s tremi desetletji izkušenj pri avtomatizaciji in digitalizaciji proizvodnih procesov,
  • Aleš Temeljotov, vodja prodaje in operacij, na podlagi izkušenj z digitalizacijo in optimizacijo procesov v proizvodnih podjetjih.

Za koga: 

Namenjen je direktorjem podjetij, direktorjem in vodjem proizvodnje ter vsem, ki ste odgovorni za izplen in stroške proizvodnih procesov ter učinkovitost in produktivnost le teh.

Zakaj?

V negotovih in zahtevnih časih, ki jih živimo in ki so pred nami, bomo morali delovati še bolj učinkovito in zniževati stroške poslovanja. 

In ena od možnosti, pri kateri vam lahko pomagamo, je tudi povečanje produktivnosti v proizvodnji. 

Prijava: 

Za prijavo na seminar nam prišite na naslov , ker pa je število mest omejeno, predlagamo, da se odločite čim prej.

Vabljeni!