Vabilo na brezplačno predstavitev tehnoloških novosti za avtomatizacijo in digitalizacijo procesov GE Digital

Vabimo vas, da se nam pridružite na tradicionalni predstavitvi tehnoloških novosti enega od vodilnih svetovnih proizvajalcev rešitev za avtomatizacijo in digitalizacijo GE Digital (GE DAY), ki bo letos potekala na daljavo. Izvedli jo bomo v seriji dveh dogodkov.

Prvi dogodek – sreda, 4.11.2020, od 14. do 15. ure

Na prvem dogodku vam bomo predstavili novosti, izzive ter razvojne načrte na področju orodij GE Digital in digitalizacije procesov. Predstavitev bo osredotočena na naslednja orodja, ki predstavljajo temelje digitalizacije:

  • Proficy iFIX je programsko orodje SCADA, ki vključuje vse standardne funkcionalnosti za vizualizacijo in upravljanje procesov, shranjevanje in prikaz procesnih podatkov ter alarmiranje.
  • Proficy WebSpace je spletni odjemalec za enostaven nadzor in vizualizacijo procesov preko spletnih brskalnikov, pametnih telefonov ali tabličnih računalnikov.
  • Proficy Historian je namenska procesna baza, ki omogoča optimizirano in učinkovito zbiranje, arhiviranje in distribuiranje procesnih podatkov v realnem času.
  • Proficy Operations Hub je sodobno orodje za hitro izdelavo industrijskih aplikacij v spletnem okolju.
  • WIN-911 je programska oprema, ki v realnem času preko različnih komunikacijskih kanalov (npr., SMS, e-pošta, glasovna sporočila, itd.), obvešča uporabnike o delovanju sistema in o kritičnih alarmnih stanjih sistema

Predstavitev bo izvedel Scott Duhaime, produktni vodja za Proficy iFIX, WebSpace in WIN911 v podjetju GE Digital, in bo potekala v angleščini.

Drugi dogodek – torek, 10.11.2020, od 14. do 15. ure

V okviru drugega dogodka vam bomo predstavili novosti in razvojne načrte novega spletnega okolja (Operations Hub) za združevanje, kontekstualizacijo, vizualizacijo in analizo procesnih podatkov.

Z njim lahko uporabniki na različnih nivojih podjetja učinkovito dostopajo do informacij iz različnih procesnih sistemov (npr. iz SCADA, Historian, MES ali ERP sistemov) ter tako povečajo operativno učinkovitost in si zagotovijo boljšo podporo odločanju.

Predstavitev in demonstracijo orodja bo izvedel Dave Collard, produktni vodja za Operations Hub v podjetju GE Digital, in bo v angleščini.

Kje?

Predstavitvi bosta potekali v okolju Zoom.

Komu sta namenjeni?

Dogodka sta namenjena obstoječim in novim uporabnikom rešitev GE Digital (razvijalcem in končnim uporabnikom) ter vsem ostalim, ki se ukvarjate s področjem avtomatizacije in digitalizacije.

Zakaj bi se udeležili?

Spoznali boste najnovejše tehnologije in rešitve na področju avtomatizacije in digitalizacije, ki jih lahko uporabite že danes ter kakšne tehnološke rešitve lahko pri GE Digital pričakujemo v prihodnosti.

Prijava:

Udeležbo na posameznem dogodku, ki sta brezplačna, lahko potrdite na naslednjih povezavah:

  • Sreda, 4.11.2020, od 14. do 15. ure (POVEZAVA)
  • Torek, 10.11.2020, od 14. do 15.ure (POVEZAVA)

Vabljeni!