IIoT360

IIoT platforma za proizvajalce in uporabnike strojev

Zagotovite višjo razpoložljivost in nižje obratovalne stroške strojev

Platforma IIoT360 proizvajalcem strojev (strojegraditelji) in uporabnikom (industrijskim podjetjem) omogoča, da na osnovi zajema podatkov s strojev, varnega prenosa v oblak in napredne analitike pridobijo podroben vpogled v delovanje svojih strojev.

Stroji so pri svojem obratovanju izpostavljeni stalnim obremenitvam, obrabi in staranju, kar vpliva na njihovo delovanje in povzroča okvare. Redno vzdrževanje in odzivanje na okvare sicer rešita del težav, a še zdaleč ne vseh.

Za doseganje bistvenih izboljšav v razpoložljivosti, ki po eni strani ustvarjajo večjo dodano vrednost strojev za industrijska podjetja, po drugi strani pa prinašajo več finančnih in nefinančnih pozitivnih učinkov za proizvajalce strojev, je potrebno sodelovanje obeh strani.

Platforma IIoT360 na kratko

  • Modularen in celovit IIoT sistem (zajem, prenos, shranjevanje, analitika/poročila/izvoz podatkov-integracija z ostalimi IT sistemi)
  • Zmogljivi funkcionalni moduli, ki se aktivirajo glede na potrebe uporabnika (Infrastrukturni/Osnovni, Delovanje strojev, Podpora vzdrževanju, Napredna analitika, Umetna inteligenca)
  • Skrbno izbrana infrastruktura (Edge naprava, prenos podatkov, oblak), upravljana v skladu z najnovejšimi IT, OT in varnostnimi standardi (ISO 27001)
  • Zagotovljena varnost pri zajemu, prenosu in obdelavi podatkov v skladu z najnaprednejšimi standardi kibernetske in podatkovne varnosti
  • Neprekinjeno beleženje podatkov, tudi v primeru občasnih izgub povezave (store&forward)
  • Omogočeno avtomatično proženje obvestil v skladu s poljubno nastavljivimi pogoji
  • Prijazen uporabniški vmesnik s prilagodljivimi prikazi, ki jih uporabnik lahko sam nastavlja
  • Integriran sistem za upravljanje pravic in dostopov uporabnikov in naprav
  • Strukturirana in varna hramba vseh zbranih podatkov o strojih v skladu z najstrožjimi industrijskimi standardi

Če želijo uporabniki oblikovati posebne prikaze ali preglede podatkov, ki se razlikujejo od prednastavljenih nadzornih plošč, si jih lahko ustvarijo po meri samostojno in brez programiranja, saj je aplikacija preprosto nastavljiva.

Podatki za proizvajalce strojev in industrijska podjetja so ločeni in do njih lahko dostopajo samo uporabniki, ki imajo ustrezne pravice.

Aplikacija je na voljo preko vseh standardnih spletnih brskalnikov in ne zahteva nobene dodatne namestitve. Dostopna in prilagojena je uporabi na vseh mobilnih napravah (računalniku, pametnem telefonu ali tablici).

Platforma IIoT360 prinaša občutne koristi tako proizvajalcem strojev kot tudi industrijskim podjetjem – preberite več na tej povezavi.

digitalizirana-proizvodnja