MePIS LS

Vzpostavite nadzor nad proizvodnimi procesi in materiali

MePIS MES je modularna programska rešitev za upravljanje proizvodnje (MES - Manufacturing Execution System), ki zagotavlja široko paleto uporabnosti, vključno z upravljanjem proizvodnih delovnih nalogov, nadzorom in sledljivostjo materialov, označevanjem, upravljanjem kakovosti, proizvodnim poročanjem in analitiko, tehtanjem in izdajo materialov, proizvodnimi postopki, načrtovanjem proizvodnje in upravljanjem parametrov opreme. Prav tako pa jo lahko povezujemo tudi z drugimi (analitičnimi) MePIS orodji (npr. OPEX, PDM).

MePIS MES se enostavno vključi v obstoječo informacijsko infrastrukturo in poveže s proizvodnimi viri podatkov na eni strani in z ERP na drugi strani za dvosmerno komunikacijo (odvisno od izbire modulov za izvajanje).

MePIS MES izboljšuje kakovost in preglednost proizvodnje ter je osnova za brezpapirno proizvodnjo in boljšo skladnost s predpisi. Uporabnikom omogoča celovit pregled nad proizvodnjo kadarkoli in kjer koli z uporabo njihove najljubše naprave (računalnik, tablični računalnik ali mobilni telefon).

MePIS MES LS

MePIS MES LS je programska oprema MES, ki je posebej prilagojena zahtevam farmacevtske industrije (ang. Life Science). Poleg vseh standardnih funkcionalnosti MES vključuje tudi specifične uporabnosti, ki so ključne za proizvodnjo na omenjenem področju (npr. popolno funkcionalnost MBR / EBR)..
Image Image