Prenovljeni hotel Four Points by Sheraton Mons ponovno odprl svoja vrata

Ob novici, da je prenovljeni hotel Four Points by Sheraton Ljubljana Mons v Ljubljani ponovno odprt, smo ponosni, da je k temu z naprednimi rešitvami za avtomatizacijo prispevalo tudi naše podjetje.

Veseli smo ponovne otvoritve hotela, ko so naše rešitve zaživele tudi v praktični uporabi.

Kot najboljšo izbiro za izvedbo avtomatizacije novega dela hotela je zaradi bogatega inženirskega znanja, zmogljive ekipe ter vrhunske opreme izbran Metronik.

V hotelu z 236 sobami in 13 konferenčnimi dvoranami je Metronik vzpostavil sodoben sistem avtomatizacije z opremo vodilnega svetovnega proizvajalca Honeywell in centralnim nadzornim sistemom iFix SCADA. Sistem skrbi za avtomatizacijo hotelskih sob, toplotne in hladilne postaje, prezračevanja, razsvetljave in energetike.

Ker novi sistem avtomatizacije deluje usklajeno s sistemom obstoječega hotela ima upravitelj omogočen celovit vpogled v porabo energije in enotno platformo za izboljšanje energetske učinkovitosti. V povezavi s hotelskim informacijskim sistemom pa prispeva k prihrankom tudi z uravnavanjem temperature glede na zasedenost sob.