RSTi-EP CPE100 – nova zmogljiva centralna enota za VersaMax I/O

Od sodobnih krmilnikov se zahteva, da so vedno bolj zmogljivi, zanesljivi, dobro povezljivi, zagotavljati morajo tudi varnost pred vdori preko spleta. GE Automation&Controls navedena pričakovanja združuje v novi CPU enoti programibilnega krmilnika PACSystems RSTi-EP CPE100, ki deluje skupaj z VersaMax in RSTi I/O moduli po zelo ugodni ceni.

PAC Systems oprema

PACSystems RSTi-EP CPE100 je dimenzijsko majhna samostojna procesorska enota z bogatimi možnostmi komunikacije. Vsebuje zmogljiv 1,2 GHz procesor in 1 MB uporabniškega spominskega prostora. Robustna zasnova omogoča delovanje procesorja v temperaturnem območju -40 C do 70 C. Vsestransko povezljivost zagotavljajo štirje vgrajeni Ethernet vmesniki z možnostjo priključitve na dve neodvisni Ethernet omrežji in podporo različnim protokolom kot so Modbus TCP/IP, Profinet, SRTP, EGD. Procesor omogoča povezovanje preko Etherneta s preizkušenimi distribuiranimi I/O enotami VersaMax ali RSTi-EP. Z možnostjo priključitve različnih družin I/O enot in izbiro ustreznih I/O modulov iz bogatega nabora GE Automation&Controls omogoča PACSystems RSTi-EP CPE100 robustno in cenovno ugodno izvedbo inteligentnega distribuiranega krmilno regulacijskega sistema prilagojeno potrebam uporabnika.

Programiranje poteka s programskim paketom Proficy Machine Edition 9.5 v programskih jezikih LD, ST, FBD , v skladu s standardom IEC61131-3, možna pa je tudi uporaba C blokov. Uporaba standarnega orodja za programiranje omogoča tudi konverzijo in uporabo aplikativnih programov napisanih za krmilnike PAC RX3i, VersaMax ali krmilnike serije 90-30.

GE Automation&Controls sodi med vodilne svetovne proizvajalce opreme in rešitev za vodenje in nadzor industrijskih procesov. Na voljo je bogata paleta proizvodov, od kompaktnih prostoprogramabilnih krmilnikov, modularnih krmilnikov, distribuiranih vhodno-izhodnih enot, prikazovalnih panelov, do kompleksnih redundančnih rešitev za kritične sisteme vodenja.

Pac Systems RSTI-EP

Za več informacij klinkite na povezavo.