RXi – Nova družina panelnih PC računalnikov, web HMI panelov in industrijskih monitorjev

Emerson je razširil paleto produktov krmilnih sistemov GE Intelligent Platforms z novo generacijo industrijskih panelnih računalnikov RXi. Družina RXi je zasnovana modularno in je na voljo v konfiguracijah kot samostojen panelni PC računalnik, web HMI panel ali industrijski monitor, kar omogoča izbiro cenovno optimalnega sistema glede na zahteve uporabnika.

Vsi sistemi RXi so robustno zasnovani za zahtevno industrijsko okolje in lahko delujejo v temperaturnem področju -20oC do +65oC in ob panelni vgradnji ustrezajo zaščiti IP 66 (direktni curek vode). Prednja stran panela občutljivega na dotik (10 točkovni multitouch) pa je izdelana iz ojačanega  stekla odpornega na praske in udarce. Uporabnik lahko izbira med dimenzijami panelov od 7 do 24 palcev in izvedbami z močnejšo svetilnostjo za zunanjo uporabo sistemov (Outdoor SLR screen).

Modularna zgradba omogoča izbiro RXi – Panel PC ja z dual ali quad core zmogljivim procesorjem, SSD diskom različnih kapacitet, sistem pa ima lahko do 4 ločene neodvisne ethernet vmesnike, kar predstavlja edinstveno rešitev na trgu.  RXi- Web HMI Panel predstavlja idealno konfiguracijo za Web Thin Clienta  z Chromium ali Firefox Web brskalnikom. Izvedba RXi –Industrial Monitor pa z integrirano MST Daisy-Chained tehnologijo priključitve omogoča daljinski prikaz na do 4 prikazovalnikih.

Več informacij o novi družini RXi najdete na :
www.geautomation.com/products/industrial-displays

Za ponudbo opreme in dodatna pojasnila o produktih se obrnite na :
Matej Krošelj, vodja distribucije// matej.kroselj@metronik.si // 01/514-08-61
Jaroslav Toličič, vodja programa// jaroslav.tolicic@metronik.si // 01/514-08-16

RXi – panel PC