Vabilo na webinar: »Z digitalizacijo do dviga energetske učinkovitosti proizvodnje«

Poraba energije je v številnih industrijskih panogah pomemben dejavnik za stroškovno učinkovitost, skladnost s predpisi, standardi, okoljevarstvenimi zahtevami in pričakovanji kupcev ter pogoj za poslovno uspešnost nasploh.

Učinkovito rabo energije dosežemo z energetskim managementom, ki pomeni spremljanje, analiziranje in ukrepanje za optimalno porabo vseh energentov in vode v proizvodnih in neproizvodnih procesih ter energetsko skladnost z regulativami.

Eden od prvih korakov za povečanje energetske učinkovitosti pa je uvedba energetskega informacijskega sistema, kakršen je Metronikova rešitev MePIS Energy.

Pristope za zmanjšanje porabe energije in energentov v proizvodnji bomo predstavili na brezplačnem webinarju z naslovom »Z digitalizacijo proizvodnje do dviga energetske učinkovitosti proizvodnje«.

Vsebina:

  • Pomen energetske učinkovitosti v sodobnem proizvodnem podjetju
  • Kako izboljšamo energetsko učinkovitost podjetja
  • Sistematičen pristop k spremljanju in zmanjšanju porabe energentov
  • Zgodbe o uspehu z energetskim informacijskim sistemom MePIS Energy

Kdaj?

  • Torek, 1.6.2021, od 10:00 do 11:00
  • Četrtek, 3.6.2021, od 14:00 do 15:00

Kje?

Webinar bo potekal v okolju Zoom, za kar prejmete povezavo po prijavi.

Izvajalca:

Webinar bosta izvedla Vanja Tomažič in Blaž Sambol, strokovnjaka z bogatimi izkušnjami na področju energetske učinkovitosti v proizvodnji.

Komu je namenjen?

Namenjen je direktorjem podjetij, direktorjem in vodjem proizvodnje, energetskim managerjem ter vsem, ki ste odgovorni za upravljanje proizvodnje, povečanje energetske učinkovitosti in optimizacijo stroškov.

Zakaj bi se ga udeležili?

Seznanili se boste z naprednimi pristopi za optimizacijo porabe energije v proizvodnih podjetjih in sodobnimi tehnološkimi rešitvami, ki to omogočajo.

Prijava:

Udeležbo na webinarju lahko potrdite na spodnjih povezavah, ker je število mest omejeno, pa predlagamo, da se prijavite čim prej.

•            Torek, 01.06.2021, od 10:00 do 11:00 (POVEZAVA)

•            Četrtek, 03.06.2021, od 14.00 do 15:00 ure (POVEZAVA)

Vabljeni!