Image
Dream Report – Vodilna programska rešitev za izdelavo poročil in nadzornih plošč (Dashboards)

Dream Report – Vodilna programska rešitev za izdelavo poročil in nadzornih plošč (Dashboards)

Dream Report je orodje za izdelavo in samodejno pošiljanje poročil, ki omogoča enostavno generiranje poročil brez potrebe po poznavanju programskih jezikov, zato je primeren za različne skupine uporabnikov.
Poročila so lahko v obliki pdf, csv, xml, Excel datotek ali web strani. Generirajo se samodejno na podlagi urnika (npr. dnevno, tedensko), na zahtevo uporabnika (ročno ali preko skripte) ali ob procesnih spremembah ali napakah. Poročila se lahko samodejno tudi natisnejo ali pošljejo na izbrane elektronske naslove.
Uporabniki lahko poenostavijo in skrajšajo čas izdelave poročil s pripravo predlog.
ekranski prikaz Dream Report za izdelavo in samodejno pošiljanje poročil
V poročila lahko vključujejo podatke iz procesne baze Proficy Historian, Proficy iFIX SCADA sistemov oz. poljubnih standardnih OPC virov (OPC DA, OPC AE, in OPC HDA), csv in Excel datotek, kot tudi iz lokalnih ali oddaljenih relacijskih baz (npr. SQL, MS Access) preko standardnih vmesnikov (ODBC ali OLE-DB). Tako lahko združujejo podatke iz različnih virov za celovitejši vpogled in spremljanje sistemov oz. procesov, do poročil pa lahko dostopajo tudi preko spletnega portala, ki omogoča pregled iz brskalnikov in mobilnih naprav.
Z orodjem Dream Report si lahko uporabniki ustvarijo tudi poljubne nadzorne plošče (Dashboards) za hiter vpogled v delovanje sistemov (npr. proizvodnih linij) in številne ključne kazalnike učinkovitosti (KPI).

 Dream report // dr. Aljaž Stare // // 01/514-08-37