MePIS MES

Sistem za upravljanje
proizvodnje

Vzpostavite nadzor nad proizvodnimi procesi in materiali

MePIS MES (Manufacturing Execution System) je modularna programska rešitev za upravljanje proizvodnje (MES - Manufacturing Execution System), ki zagotavlja široko paleto funkcionalnosti, vključno z upravljanjem proizvodnih delovnih nalogov, nadzorom in sledljivostjo materialov, označevanjem materialov in izdelkov, upravljanjem kakovosti, proizvodnim poročanjem in analitiko, tehtanjem in izdajo materialov, proizvodnimi postopki, načrtovanjem proizvodnje in upravljanjem parametrov opreme. Prav tako pa jo lahko povezujemo tudi z drugimi (analitičnimi) MePIS orodji (npr. OPEX, PDM).

MePIS MES se enostavno vključi v obstoječo informacijsko infrastrukturo in poveže s proizvodnimi viri podatkov na eni strani in z ERP sistemom na drugi strani.

MePIS MES izboljšuje kakovost in preglednost proizvodnje ter je osnova za brezpapirno proizvodnjo in boljšo skladnost s predpisi. Uporabnikom omogoča celovit pregled nad proizvodnjo kjerkoli in kadarkoli, z uporabo svoje najljubše naprave (računalnik, tablica ali mobilnik).

MePIS MES LS

MePIS MES LS je programska oprema MES, ki je posebej prilagojena zahtevam farmacevtske industrije (ang. Life Science). Poleg vseh standardnih funkcionalnosti MES vključuje tudi specifične funkcionalnosti, ki so ključne za proizvodnjo zdravil (npr. popolno funkcionalnost MBR / EBR).
MePis-Powered-by-inoovation-logo
ekranski-prikaz-mes-resitev-za-upravljanje-sledljivost-ucinkovitost-in-brezpapirno-proizvodnjo