Image
Novi standard varnega daljinskega povezovanja naprav Tosibox je uporabniku prijazna rešitev zagotavljanja varnih povezav med napravami v IoT (Internet of things) industrijskem ali poslovnem okolju. Patentirana inovacija Tosibox predstavlja vrhunski dosežek inženiringa finskega podjetja in omogoča uporabniku enostavno konfiguracijo povezav varnega oddaljenega dostopa brez potrebe po dodatnem znanju internetnih tehnologij.

TOSIBOX® Key

TOSIBOX® Key je inteligentna kriptografska naprava, ki omogoča varno povezavo med PC računalnikom in eno ali več TOSIBOX® LOCK napravami. Povezave z napravami v internet omrežju vzpostavlja preko varnega VPN tunela, konfiguracija in kriptiranje povezave pa se izvede avtomatsko z vključitvijo TOSIBOX® Key-a najprej v USB port TOSIBOX® Lock naprave in nato v USB port PC računalnika.
Tosibox-Key-inteligentna-kriptografska-naprava-za-VPN-povezave
Tosibox-Lock-100-inteligentna-naprava-za-dostop-na-oddaljeni-tocki

TOSIBOX® Lock 100

TOSIBOX® Lock 100 je inteligentna naprava za oddaljen dostop, ki služi kot končna točka varne oddaljene povezave in ima hkrati funkcijo Ethernet omrežnega stikala. Naprave povezane s TOSIBOX® Lock 100, so varno dostopne prek interneta in večine omrežij LAN in WAN s pomočjo šifrirane povezave VPN. Patentiran postopek Plug & Go ™ omogoča konfiguracijo sistema v manj kot 5 minutah brez potrebe po dodatnih namestitvah programske opreme. TOSIBOX® Lock 100 omogoča do 10 sočassnih VPN povezav s hitrostjo do 6 Mb/s.

TOSIBOX® Lock 200

TOSIBOX® Lock 200 je inteligentna naprava za oddaljen dostop, ki služi kot končna točka varne oddaljene povezave in ima hkrati funkcijo Ethernet omrežnega stikala. TOSIBOX® Lock 200 je zasnovan za zahtevna industrijska okolja, saj omogoča delovanje v temperaturnem področju -20 0C … 50 0C in do 50 sočasnih VPN povezav s hitrostjo do 15 Mb/s. Napajanje tudi preko WAN vrat PoE. TOSIBOX® Lock 200 je združljiv z vsemi ostalimi produkti družine TOSIBOX®.
Tosibox-Lock-200-inteligentna-naprava-za-oddaljen-dostop-v-zahtevnih-okoljih
Tosibox-Lock-500-visoko-zmogljiva-naprava-za-oddaljen-dostop-do-industrijskih-omrezij

TOSIBOX® Lock 500

TOSIBOX® Lock 500 je visoko zmogljiva naprava za oddaljen dostop do lokalnih industrijskih omrežij, ki uporabnikom omogoča varno povezovanje med sistemi v IoT (Internet of things) omrežjih. Primerena je za zahtevnejše sisteme, saj omogoča do 50 hkratnih VPN povezav s hitrostjo do 70 Mb/s, zaradi vgrajenega 4G LTE modema pa je idealna kot varna dostopna točka v telemetrijskih sistemih.

TOSIBOX® Central Lock

Predstavlja centralno vozlišče za upravljanje in nadzor velikega števila VPN povezav in TOSIBOX® Lock naprav . Odlikuje ga visoka pretočnost kriptiranih podatkov (več kot 700 Mb/s) in možnost sočasnih VPN povezav z do 4000 oddaljenimi napravami. TOSIBOX® Central Lock omogoča tudi centralni nadzor in dodeljevanje pravic dostopa uporabnikom v celotnem omrežju v realnem času in možnost zbiranja audit log podatkov oddaljenih TOSIBOX® Lock naprav.
Tosibox-Central-Lock-centralno-vozlisce-za-upravljanje-in-nadzor-velikega-stevila-VPN-povezav
Virtual-Central-Lock-nadzorovano-IoT-omrezje-z-aktivnimi-VPN-povezavami-za-oddaljen-nadzor

TOSIBOX® Virtual Central Lock

Virtual Central Lock (VCL) je VPN virtualni koncentrator za povezovanje ključavnic in ključev v obliki programske opreme, instaliranega na strežniku podjetja, virtualnem računalniku ali na infrastrukturi v oblaku. TOSIBOX® VCL pretvori ekosistem povezav v nadzorovano IoT omrežje z vedno aktivnimi VPN povezavami za potrebe oddaljenega nadzora, vzdrževanja, posodobitev in zajema podatkov v realnem času. TOSIBOX® VCL zmanjša čase upravljanje dostopov in pravic iz dni v minute, brez posebnih IT znanj.

TOSIBOX® Lock for Container

TOSIBOX® Lock for Container je programska rešitev . Uporabnikom omogoča integracijo industrijskih računalnikov, prikazovalnikov, krmilnikov ali drugih naprav v TOSIBOX® ekosistem. Do katere koli storitve, ki deluje na gostitelju je mogoče dostopati prek šifriranega VPN tunela z oddaljenim namizjem (RDP), spletnimi storitvami (WWW), FTP prenosom ali SSH storitvami. TOSIBOX® Lock deluje nevidno v sistemskem ozadju gostitelja. Za delovanje potrebuje katerikoli 64-bitni operacijski sistem Linux, ki ga podpira Dockerjeva programska oprema (na primer CentOS, Fedora, Ubuntu ali Debian) s programom Docker Engine.
Lock-for-Container-za-integracijo-industrijskih-naprav-z-VPN-povezavami

 Tosibox // Igor Belina // // 01/514-08-38