Image
Podjetje VDA je vodilno podjetje specializirano za celovito upravljanje in avtomatizacijo hotelskih sob (kontrola vstopa, avtomatizacija ogrevanja, hlajenja in razsvetljave v sobah…).
Zaradi vrhunskega dizajna in kakovosti je VDA prisoten v praktično vseh svetovnih hotelskih verigah, kakor tudi v številnih butičnih in dizajnerskih hotelih. Danes je sistem VDA vgrajen v več kot 3.000 hotelih, oziroma v 200.000 hotelskih sobah na vseh celinah.

Vitrum

Vitrum stekleni stenski paneli z lahkimi linijami ustvarjajo unikaten minimalističen dizajn, ki daje panelom estetsko dovršenost in enostavno uporabniško izkušnjo. Z visoko fleksibilnostjo dizajna se Vitrum paneli zlahka zlijejo z arhitekturnim dizajnom celotnega hotela.

Estetsko dovrseni stekleni stenski panel VDA Vitrum za enostavno upravljanje hotelskih sob

Axia

Prestižna kovinska linija s pridihom retro stila daje občutek zanesljivosti in visoke kvalitete. Različni kovinski materiali in obdelava površin daje številne možnosti izbire tudi za najzahtevnejše okuse.
Estetsko dovrseni kovinski stenski panel VDA Axia za enostavno upravljanje hotelskih sob

Duetto

Paneli za nadometno montažo, kjer je celotna funkcionalnost vključena v samo dveh panelih. Enostavna montaža in odpornost na vodo (IP54) postavljata Duetto tudi primeren produkt za mobilne ali glamping hiške.
VDA Duetto nadometni paneli za enostavno montažo odporni na vodo IP54 za enostavno upravljanje hotelskih sob ter mobilnih ali glamping hiš

Classic

Klasični paneli s preprostim dizajnom, ki zagotavljajo osnovni nivo avtomatizacije v hotelskih sobah.
VDA Classic klasicni paneli za osnovni nivo avtomatizacije v hotelskih sobah

Funkcionalnosti VDA sistemov:

Avtomatizacija energetskih sistemov v hotelskih sobah:

Visoko zmogljivi sobni krmilniki zagotavljajo zanesljivo avtomatizacijo ogrevanja, hlajenja, razsvetljave, senčil in ostalih sistemov v hotelskih sobah. Napredne funkcionalnosti in visok nivo avtonomnosti sistemov zagotavljajo minimalno nastavljanje parametrov s strani uporabnikov in odlično uporabniško izkušnjo.
shema Visoko zmogljivi sobni krmilniki VDA za enostavno uporabo
Kontrola pristopa v hotelske sobe:

VDA sistem kontrole pristopa je on-line sistem, ki zagotavlja maksimalno varnost in možnost oddaljenega spremljanja vstopov v sobo. Sistem opcijsko omogoča tudi vstop v hotelske sobe z uporabo mobilne aplikacije in BLE tehnologije na pametnem telefonu.
VDA kontrola pristopa za spremljanje in varnost vstopa v hotelske sobe
Podprte številne možnosti integracije z ostalimi sistemi:

VDA sisteme je možno integrirati s številnimi drugimi sistemi: centralni nadzorni sistem, hotelski informacijski sistem, sistemi kontrole pristopa drugih proizvajalcev ipd. VDA sistemi so popolnoma kompatibilni z ostalimi rešitvami, ki jih ponujamo v Metroniku.
shema Integracije VDA sistemov z ostalimi sistemi v hotelih

 VDA Group //Urban Primožič// // 01/514-08-36